Afbudsrejser og restpladser til Tyrkiet

Kom væk fra den travle hverdag med en afbudsrejse til Tyrkiet, og få genopladet batterierne under den varme sol. Uanset om du tager til Alanya, Side, Antalya, Belek eller en anden ferieby i Tyrkiet, er den populære feriedestination oplagt for både familier og par. Med en feriepakke fra Escapeaway kan du både få fly, hotel og lejebil – og så skal du bare pakke kufferten!

Flyv direkte fra f.eks. Billund, Aarhus, Aalborg, Hamburg eller Københavns Lufthavn til Antalya Lufthavn, og begynd en fantastisk ferie under den varme sol. Her er plads til både afslapning og udflugter. Det er derfor en oplagt destination for både familier, par og singler. Og med en pakkerejse til Tyrkiet fra Escapeaway kan du let kombinere både flybilletter, hotel og lejebil.

Slap af på stranden, og tag på spændende udflugter

Den populære Antalyakyst har adskillige smukke byer, hvor du kan booke din ferielejlighed. I charmerende Side kan du nyde den afslappede atmosfære og slå benene op på en drømmeseng på stranden. Og i vilde Alanya er der barer og restauranter, hvor du kan feste natten lang.

Uanset hvilken by, du vælger at booke dit hotel i Tyrkiet i, er der dog rig mulighed for både afslapning og aktiviteter. Antalyakysten ligger ud til Middelhavet, som er varmt, krystalklart og indbydende. Her kan du bruge flere dage på at dase i solen og drikke forfriskende, tropiske drinks. De fleste hoteller har desuden både pool og vandrutsjebaner, hvis du har de mindste med på afbudsrejsen til Tyrkiet.

Trænger I til sjov og spas? Så er der også masser af spændende udflugtsmål – specielt hvis du tilføjer en lejebil til feriepakken. Gå f.eks. på opdagelse i historien med en ekspedition til den romerske ruinby Hierapolis. Eller se de smukke kalkstensterrasser i Pamukkale, som ligner et solrigt is-landskab.

>> Læs også om langtidsferie i Tyrkiet her

Kort over Tyrkiet

Populære hoteller i Tyrkiet

Tyrkiet, Antalyakysten, Lara Beach
9,2
Fabelagtigt
3398 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Afstand til centrum: ca. 3.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Bodrum-halvøen, Torba
9,5
Fabelagtigt
115 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Antalyakysten, Belek
9,8
Fabelagtigt
623 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Nærmeste større by: ca. 47 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Få masser af ferie for pengene i det solrige land

Ved at vælge nogle restpladser til Tyrkiet får du allerede en enormt billig ferie – specielt ved at booke hos Escapeaway, hvor du kan få feriebolig og lejebil med i pakken. Men når du først er landet i den populære feriedestination, rækker dine penge også langt. Priserne er nemlig langt lavere end i Danmark.

Med en last minute rejse til Tyrkiet vil du få mere for pengene end mange andre steder. Uanset om du tager på restaurant, på shoppetur eller på udflugt vil de billige priser give dig et smil på læben. Og det er ikke unormalt at måtte pakke en ekstra kuffert til hjemturen for at få plads til alle indkøbene.

Fyld rejsetasken med spændende fund fra de farverige basarer og butikker. Besøg også nogle af de mange shoppingcentre, som f.eks. TerraCity i Antalya. Her er et væld af forskellige forretninger, hvor du kan få moderigtigt tøj, sko og interiør langt billigere end i Danmark.

Kom ned i gear med en last minute rejse til Tyrkiet

Vil du også gerne væk fra hverdagens strabadser uden at tømme sparegrisen? Så er en restplads til Tyrkiet en god løsning. Her får du nemlig drømmeferien til billige penge.

Bestil din afbudsrejse til Tyrkiet hos Escapeaway. Vi har samlet flyafgange fra hele Danmark, så du let kan finde de bedste billetter. Og vi har en stor søgemaskine med de bedste hoteller, som alle har mindst 4 stjerner i anmeldelser.  Vi søger altid efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med vores håndplukkede hoteller i Tyrkiet med gode anmeldelser. Du får din afbudsrejse som en pakkerejse, der er sikret af rejsegaranti, og du kan endda tilføje billeje eller transfer til din bestilling, så alt er på plads hjemmefra.

Book trygt din tilbudsrejse til Tyrkiet hos Escapeaway, pak tasken, og tag af sted!

>> Læs også om luksusferie i Tyrkiet her