Afbudsrejser til Alanya

En rejse til Tyrkiet ville simpelthen ikke være komplet uden et besøg til Alanya. 'Stedet hvor solen smiler’ nyder ikke kun klar solskin men også en meget lang og fremtrædende historie, og byen byder på nogle af de ældste genstande i hele Tyrkiet. Fly til den nærliggende by Antalya, som også i sig selv, er et besøg værd. Så er det bare en hurtig tur fra lufthavnen til stranden, og så kan du lade din ferie til Alanya begynde! Hos Escapeaway kan du sammenlige priser på billige afbudsrejser fra alle flyselskaber og hoteller med gode anmeldelser i Alanya. Søgemaskinen opdatere priser dagligt så du altid er sikker på at få den bedst pris på din afbudsrejse til Tyrkiet.

Alanya er fyldt med alle slags unikke seværdigheder, fra den gamle monolitiske grotte, der støder på Damlatas Strand, der er berømt for sin fugtige atmosfære og mikroklima, til det 13. århundrede Seljuk Castle. Du kan rejse tilbage i tiden her, med osmanniske imperium villaer der ligger sig inden for de gamle bymure og med middelalderlige heraldik inde i museet på det røde tårn.

En kort gåtur fra den gyldne strand tager dig ud over historien og til Alanya Museum, med årtusinder af arkæologiske genstande for dig og din familie at se. Dette er det store ved en ferie i Alanya; der er ting at holde alle glade!

Lær mere om byens middelalderlige by på Seljuk slot, et af de bedste steder at besøge i Alanya. Liggende højt på bakketoppen. Gå langs vejen til slottet, mens du nyder den smukke havudsigt. Gå videre til det røde tårn ved havnen og lær om hvordan det blev brugt som udkigstårn i middelalderen. Tag en lille bådtur ind i havnen, hvor store krigsskibe engang blev bygget. Derefter gå vest til Damlatas Cave - dens fugtige luft har været kendt for at hjælpe astmatikere.

Berømt for at være et af de bedste steder i Tyrkiet at tage en aften ude, og du vil fidne  Alanyas barer og klubber rundt om havnen. Dans til elektronisk musik eller chart-topping pop i timer, og flyt derefter til en af klubberne lige uden for byen. Hvis du har lyst til en mere afslappet aften, kan du smage lækre tyrkiske retter som krydrede kofté kebab og lækker sød baklava på en lokal restaurant. Slap derefter af med en cocktail i en strandbar.

Alanya er kendt for sine smukke strande og turkise vand. Du vil blive forkælet for valg, da resortet har flere fantastiske strande i nærheden, alle med up-to-date bekvemmeligheder og liggestole til at ligge på. Dens mest berømte er Kleopatra Beach, der siges at være det sted, hvor Mark Antony og Cleopatra plejede at tilbringe deres ferie. Vi kan forstå attraktionen, da den slående udsigt over kysten og rent gyldent sand er nok til at bringe enhver til dets kyster.

Det populære feriested har både en moderne og traditionel stemning og ligger på den sydvestlige kyst i Tyrkiet. Det betyder, at alle, der ønsker at rejse her, kan forvente at finde lange strækninger af gyldent sand og smukke turkise farvande. Turismen i byen udviklede sig i slutningen af 1950'erne, da mange mennesker kom til Alanya for at besøge Damlatas Caves, som er velkendte for deres helbredende egenskaber. Alanya blev engang kaldt Korakesion, som oversætter til det smukke bjerg, takket være det klippede landskab og de storslåede bjerge, der omgiver området.

Alanya ligger ved kysten i centrum af den tyrkiske riviera, hvilket betyder, at det har et varmt middelhavsklima. Alanya er berømt for det er ønskeligt vejr, da byen er velsignet med lange, varme somre og milde, regnfulde vintre. Hvis du rejser i månederne juni til september, kan du forvente, at vejret bliver ekstremt varmt og når gennemsnittet af en svirrende 31 ° C. Da Alanya har 310 til 320 dage strålende solskin om året, uanset hvilken tid på året du rejser, vil du forhåbentlig opleve varmt og behageligt vejr.

Kort over Alanya

Populære hoteller i Alanya

Tyrkiet, Antalyakysten, Alanya
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Antalyakysten, Alanya
9,1
Fabelagtigt
228 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Antalyakysten, Alanya
9,1
Fabelagtigt
180 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)