Hotel med vandland i Alanya

Solen og varmen kan være formidabel i Alanya, så udetid ved poolen er altid en høj prioritet blandt højsæsonsgæster i Alanya. Derfor har en række hoteller i Alanya og deres eget lille vandland, hvor små og store vandhunde kan boltre sig i svalende 'bølger'.

For de fleste børn er det største ønske til en god ferie, at de kan få svømmehud mellem tæerne og opholde sig i poolen det meste af dagen, og møde nye kammerater, eller dyrke adrenalienen i rustjebanen. Derfor har mange hoteller i Alanya et vandland som en del af poolområdet. Det optager børnene og giver ro til forældrene, så alle får den type ferie, de ønsker sig.

Hos Escapeaway kan du nu booke et hotel i Alanya med vandland, sammen med flybilletter og billeje - til nettets bedste priser. Det hele bliver oven i købet samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, og samtidig får du fleksibiliteten ved selv at vælge rejsedage, og dermed rejselængde.

Er man til de lidt større udfordringer kan man bl.a. besøge Alanya Aquapark eller Water Planet, som byder på vandrutsjebaner, som bare er højere, længere og vildere.