Rejser til Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen er én af de smukkeste regioner i Tyrkiet. Det er ikke uden grund, at Bodrum-halvøen er tyrkernes eget foretrukne ferierejsemål. Bodrum-halvøen har det hele: En sprudlende by med en livlig havn, smukke strande, en varieret natur og mange små og hyggelige bugter med en afslappet stemning. 

De mange kilometer kystlinje på Bodrum-halvøen bugter sig ned til det ægæiske hav. De smukkeste bugter ligger som perler på en snor og afskilles af stejle klipper og skovklædte strækninger. Mange steder har du udsigt til smukke og ofte ubeboede øer i horisonten, og om aftenen kan du nyde byens lys fra den græske ø, Kos, der ligger mindre end en times sejlads fra Bodrum. 

Når du rejser til Bodrum-halvøen med Escapeaway, kan du vælge at bo i selve Bodrum, der er en sprudlende by med gode restauranter, et stort udvalg af butikker, en hyggelig basar og et livligt natteliv med alt fra små barer med live-musik til store diskoteker. Vi tilbyder også rejser til den lille familievenlige strandby, Bitez og til livlige Gümbet med den gode sandstrand. Én af Bodrum-halvøens smukkeste bugter er Torba, hvor vi har udvalgt de bedste hoteller til dig. Oplev lokalstemningen og det ugentlige marked i Turgutreis, og nyd den rolige atmosfære i smukke Gundogan. 

Rejser du med hele familien til Bodrum-halvøen, har vi et stort udvalg af gode hoteller med og uden All Inclusive, og rejser du uden børn, har vi også de bedste hoteller kun for voksne i vores program. Vi tilbyder altid fuld fleksibilitet på datoer og rejselængde, og du vælger naturligvis selv, om du vil bestille din ferie som en samlet pakke inkl. fly og hotel eller selv arrangere transporten og kun booke din feriebolig igennem Escapeaway.

Få inspiration og læs mere om rejser til Bodrum-halvøen herunder eller brug søgemaskinen med det samme til at finde din næste rejse til Bodrum-halvøen.

Hoteller og ferieboliger på Bodrum-halvøen

Hos Escapeaway håndplukker vi nøje de bedste hoteller og ferieboliger på Bodrum-halvøen. Bl.a. er det helt afgørende, at alle ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller har gode anmeldelser fra både vores gæster og fra gæster i andre lande.

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Bodrum-halvøen med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med udvalgte hoteller og ferieboliger på Bodrum-halvøen. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

>> Læs alt om hoteller på Bodrum-halvøen her

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Rejsemål på Bodrum halvøen

 • Akyarlar
  1 hotel
  Akyarlar er et bevis på, at det stadig er muligt at finde små, uspolerede perler på den populære Bodrum-halvø. Dette lille fiskerleje har formået at bevare meget af sin oprindelige charme og er et perfekt, afslappet rejsemål til par eller familier.
 • Stemningen er mere afslappet i Altinkum end på mange af de mere berømte feriesteder på Bodrum-halvøen. Sammen med tre gyldne sandstrande, masser af faciliteter og spændende restauranter giver det dig ideelle betingelser for at nyde en fantastisk ferie.
 • Bitez
  2 hoteller
  Bitez ligger få kilometer fra Bodrum-halvøens hovedby, men har alligevel en indbydende, fredelige atmosfære, der sammen med den lange strand gør den lille by til et ideelt mål for en afslappende badeferie med familien. Her kan du dase i solen ... ved det azurblå middelhav eller tage på spændende ture på resten af halvøen. Læs mere
 • Bodrum
  10 hoteller
  Bodrum er et af Tyrkiets smukkeste rejsemål, hvor nyt og gammelt går op i en højere enhed. Du kan bruge dagen på at nyde Bodrum-halvøens bedste badestrande eller udforske spændende seværdigheder inden du om aftenen udforsker Bodrums rige restaurant- ... og natteliv. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Gumbet
  1 hotel
  Gumbet har en af de bedste strande på Bodrum-halvøen og et natteliv, der næsten matcher det i den nærliggende hovedby. Når du ikke daser på den indbydende Blå Flag-strand eller slår dig løs i nattelivet, kan du bruge Gumbet som udgangspunkt ... for mange spændende udflugter. Læs mere
 • Gundogan
  4 hoteller
  I Gundogan finder du alt det, der har gjort Bodrum så populært et rejsemål med strande af høj kvalitet på en dejlig kystlinje. Dog er Gundogan en af af de mest fredelige byer på halvøen, så vil du gerne undgå det livlige natteliv, er det perfekt.

Populært på Bodrum halvøen

Tyrkiet, Bodrum halvøen, Torba
 • Nærmeste lufthavn: 37 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool
Tyrkiet, Bodrum halvøen, Torba
 • Nærmeste lufthavn: 35 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
Tyrkiet, Bodrum halvøen, Bodrum
 • Nærmeste lufthavn: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 1.3 km
 • Pool

Hvad siger gæsterne på Bodrum halvøen?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 2 anmeldelser

Læs på bloggen