Rejser til Colakli

Er du på udkig efter et ægte drømmerejsemål til din næste badeferie? På den tyrkiske riviera kan du nyde gyldne strande, turkisblåt vand og en afslappet solskins-atmosfære. Den charmerende, traditionelle landsby Colakli som ligger blot ti kilometer vest for den historiske by Side, er det ideelle valg til en fredelig ferie. Det gælder hvad enten du søger et romantisk sted for to eller et sikkert sted for familien at nyde ferien sammen. Brug dagen på at dase på de lange, rene strande, eller prøv kræfter med windsurfing eller kajaksejlads. Bagefter kan du læne dig tilbage i stolen på en restaurant ved strandpromenaden og lade dig forkæle med lækre tyrkiske retter og vin. Med en smuk bjergagkulisse og en spektakulær havudsigt er Colakli velsignet med fantastiske landskaber, der indbyder til eventyr og selfies. Bevæger du dig ud af landsbyen, vil du finde seværdigheder såsom Manavgat-hulerne, den spektakulære grønne kløft og mange interessante steder fra oldtiden.

Strande

Colakli er optimalt til en badeferie takket være den nemme adgang til en enestående sandstrand, hvor du kan tilbringe dine dage med at slappe af og nyde den varme sol. Vil du ikke kun nøjes med at flade ud på stranden, er der et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter samt andre fritidsaktiviteter i nærheden, herunder golf, fiskeri og tennis. Der er parasoller og liggestole på stranden samt adskillige gode restauranter og barer. Den børnevenlige strand ved Colakli er ligesom hele denne strækning af Tyrkiets sydlige kystlinje kendeteget ved sit bløde, gyldne sand. Udforsker du kysten lidt, vil du udover lange sandstriber finde små afsides badevige, der er perfekte til stille dage. Den nærliggende by Antalya bryster sig af at have ikke mindre end 197 strande, så du vil helt sikkert ikke mangle valgmuligjeder.

Seværdigheder

Selve Colakli en lille, men levende landsby, hvor stranden og barerne er hovedattraktionen. Du finder dog masser at udforske i den omkringliggende Antalya-provins. Dette er et af de mest fascinerende og smukke områder i Tyrkiet med oldtidsruiner, skøn natur og familievenlige aktiviteter i overflod.

Brug gerne en dag eller to på at besøge områdets hovedby, Antalya. Her kan du udforske butikkerne, cafeerne og den stemningsfyldte gamle bydel Kaleici. Du kan lære mere om områdets historie og kultur med et besøg på det fremragende Antalya-museum eller ved at besøge nogle gamle monumenter, såsom amfiteater Termessos.

Colaklis naboby, Side, er også et besøg værd. Du finder her blandt andet nogle fantastiske ruiner såsom Apollo-templet. Nær ved ligger desuden de naturskønne Manavgat-vandfald.

For dig som rejser med famlien, findes her talrige attraktioner til at holde de små underholdt. Prøv for eksempel den nærliggende Nashira Aquapark i Manavgat med dens sjove rutsjebaner og familievenlige indretning for en sjov og afslappende dag. Skal det være endnu større kan I tage til den store Troy Aquatic Park nær Antalya, hvor der blandt andet er vandrutsjebaner, som starter oppe på ryggen af en kæmpe trojansk hest!

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér