Rejser til den tyrkiske sydkyst

Den tyrkiske sydkyst omfatter mange af Tyrkiets mest populære rejsemål. Alanya er ubetinget danskernes favoritrejsemål, og her kan du kombinere badedage ved stranden med oplevelser i byen og en omkringliggende smuk og dramatisk bjergrig natur. Side med den unikke, gamle bydel ligger mellem lufthavnene Antalya og Gazipasa-Alanya, og her kan du glæde dig til kilometervis af brede sandstrande og gode hoteller med mange faciliteter. 

Klimaet på den tyrkiske sydkyst er fantastisk, og sommersæsonen er derfor lang. Her kan du nyde de fantastiske sandstrande fra maj til oktober med mange solskinsdage og sjælden regn. Temperaturerne på den tyrkiske sydkyst er typisk et par grader højere end i de øvrige regioner i Tyrkiet. 

Lokalbefolkningen er gæstfri, og særligt i starten og slutningen af sæsonen vil du opleve, at du bliver taget imod med åbne arme og ofte bliver budt på et glas te og en sludder, når du fx handler i basaren eller nyder en frokost på én af de mange restauranter eller mere lokale ”lokantaer”. 

Den tyrkiske sydkyst er oplagt til familieferier, og når du rejser til Tyrkiets sydkyst med Escapeaway, finder du et stort udvalg af hoteller for enhver smag. Her finder du store luksusresorts med All Inclusive og mange gode faciliteter for både børn og voksne. Vi tilbyder også små, hyggelige lejlighedshoteller og et godt udvalg af mellemklassehoteller, hvor du kan holde en dejlig ferie til en god pris. Rejser du uden børn, tilbyder vi også håndplukkede hoteller, der kun er for voksne.

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Rejsemål på Den Tyrkiske Sydkyst

 • Gæstebedømmelser 9,5
  Alanya
  28 hoteller
  Alanya var i sin tid en af højborgene i det vidtrækkende osmanniske imperium. I dag er den smukke kystby et af Tyrkiets mest populære rejsemål, hvor både par og familier kan kombinere strand- og badeferie med spændende kulinariske og kulturelle oplevelser.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Antalya
  20 hoteller
  I Antalya får du den perfekt kombination af storby- og badeferie. Her er der altid noget at tage sig til og opleve, når du ikke blot vil slappe af på en restaurant nede ved den charmerende havnefront eller i solen på en af de nærliggende strande.
 • Beldibi er et moderne feriested, men har masser af karakter og en naturskøn beliggenhed omgivet af grønne pinjeskove. Nedenfor skovene finder du gyldne sandstrande og det glitrende hav, som er ideelt til en afslappende badeferie med sjove aktiviteter.
 • Belek
  16 hoteller
  De fleste som rejser til Belek, kommer for at nyde en afslappende strand- og badeferie på de fantastiske, hvide sandstrande. Men området er faktisk også kendt som centrum for golf i Tyrkiet med en håndfuld baner i verdensklasse.
 • Colakli er det helt rigtige rejsemål, hvis du drømmer om en afslappende badeferie på gyldne strande ved det turkisblå hav. Landsbyen ligger således med nem adgang til en flot sandstrand, hvor du kan tilbringe dine dage med at slappe af og nyde ... den varme sol. Læs mere
 • Kemer
  11 hoteller
  Kemer ligger smukt for foden af de grønne Taurusbjerge ud til det azurblå Middelhav. Udover den skønne beliggenhed kan du på en rejse til Kemer nyde de indbydende strande ved det krystalklare vand og alle de faciliteter, du kan forvente af en ... moderne ferieby. Læs mere

Populært på Den Tyrkiske Sydkyst

Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Alanya
 • Nærmeste lufthavn: 44 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Alanya
 • Nærmeste lufthavn: 41 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool
Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Antalya
 • Nærmeste lufthavn: 17 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool

Hvad siger gæsterne på Den Tyrkiske Sydkyst?

9,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser