Billeje i Istanbul

Når Istanbul er blevet en del af rejseprogrammet hos Escapeaway, er det ikke kun på grund af den tyrkiske storbys mange seværdigheder og rige kulturliv. Istanbul er også et godt udgangspunkt for med billeje at udforske en spændende region og besøge andre byer i Tyrkiet. Bestiller du billeje sammen med din rejse til Istanbul, åbner der sig en bred vifte af mulighed for at fylde ferien med oplevelsesrige udflugter i storbyens omegn i dit helt eget tempo. Vi har gjort det nemt for dig at finde den billigste billeje til din rejse til Istanbul med Escapeaway. I søgemaskinens andet trin har du derfor mulighed for at tilvælge netop den type lejebil, som bedst opfylder dine behov fra et bredt udvalg af anerkendte udlejningsselskaber. Alle biludlejningspriser du ser i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje på i Istanbul.

Lufthavne:

Vil du slippe for at bekymre dig om offentlig transport og i stedet med det samme komme videre til dit hotel eller feriebolig i Istanbul, er det oplagt at bestille billeje med afhentning i Lufthavnen. Bestiller du din lejebil hjemmefra har du har størst chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du søger.

Istanbul Atatürk Lufthavn

Du ankommer sandsynligvis i Tyrkiets største lufthavn, Istanbul Atatürk Lufthavn, som er placeret blot 24 km vest for centrum af Istanbul. Den er hovedbase for Turkish Airlines, men betjenes derudover også af en lang række andre internationale flyselskaber. Istanbul Atatürk Lufthavn har lufthavnskode IST.

Biludlejningsfirmaer

I lufthavnen ved Istanbul og inde i selve byen kan du bestille biler fra alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT og EuropCar, men også fra lokale, tyrkiske biludlejningsselskaber, der ofte også har gode tilbud. Escapeaway samarbejder med AutoEurope om billig billeje i Istanbul, da AutoEurope er kendt for deres gode service og lave priser. Sammen med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som trods billige priser ikke kan anbefales på grund af en dårlig kundeservice. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Istanbul billeje du ser online her hos Escapeaway er inklusiv samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Det betyder du trygt kan køre på udflugt uden at tænke på kilometerforbrug under din ferie i Istanbul. Du har mulighed for at vælge forskellige prisklasser af biler og tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være vores samarbejde med AutoEurope kan vi tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler i Istanbul. Som udgangspunkt er lejebilerne i søgemaskinens oversigt inddelt i kategorier. I Istanbul kan du leje biler som Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Ford Mondeo og Renault Traffic. Du vil derfor aldrig have problemer med at finde en lejebil i en prisklasse og størrelse, som passer til dine behov. Skal der være plads til hele familien eller rejser du med en anden større gruppe, er det naturligvis bedst at vælge en stor bil som for eksempel en Renault Traffic med plads til 8 personer. En stor lejebil er også et oplagt valg, når du har behov for ekstra plads til bagage.

Oplev Istanbul med bil

Det er naturligvis ikke kun for at komme nemt og hurtigt videre fra lufthavnen, at billeje kan være et godt supplement til din ferie. En lejebil giver dig først og fremmest friheden til at besøge de mange seværdigheder i Istanbuls omegn i dit eget tempo. I de fleste tilfælde er det letteste at benytte bus, tog og metro, når du skal omkring til seværdighederne i selve Istanbul by. Men der findes også flere interessante attraktioner uden for byen, som du med billeje nemt kan besøge.

Kør til stranden

Trænger du til en pause fra det til tider hektiske byliv, er billeje en chance for at bruge en afslappende dag på en af de mange strande i nærheden. Hvor strandene nærmest Istanbul særligt i højsæsonen kan være overfyldte, finder du lidt længere væk ofte bedre plads og mere ro. Kør for eksempel på dagsudflugt til badebyer som Sile og Agva, som har lange, brede strande ved Sortehavet. Der findes naturligvis også gode strande endnu længere fra Istanbul, men så vil det ofte være bedst at tage en overnatning.

Læs mer om de mange seværdigheder og oplevelser, som venter dig på en storbyferie i Istanbul i indlægget "Istanbul - hvor øst møder vest

Mere information om billeje hos Escapeaway

Ovenstående informationer om billeje i Istanbul er skrevet som vejledning og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelser ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedr. leje af bil i Istanbul er du meget velkommen til at kontakte os, eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Information om biludlejning

>> Læs mere om billeje