Rejser til Kusadasikysten

Kusadasikysten på Tyrkiets vestkyst ligger ud til det smukke Ægæiske Hav, tæt på den græske ø, Samos. Den vigtigste og største by på kyststrækningen er Kusadasi, der oprindeligt blot var et overnatningssted for rejsende på vej til at besøge de imponerende ruiner i Efesos, ca. 20 km udenfor byen. I dag er Kusadasi en sprudlende havneby med et indbyggertal på ca. 60.000, der om sommeren stiger til over en halv million. 

Kusadasikysten er kuperet med bjerge i baggrunden og stejle klippeskråninger, der falder brat ned i havet, og som skaber en smuk og dramatisk natur. Det er dog ikke kun naturen, der skaber de dramatiske omgivelser på Kusadasikysten – uanset, hvor du bor på din næste ferie på Kusadasikysten, bør du besøge den imponerende ruinby, Efesos, der ligger ca. 20 km fra Kusadasi by. Efesos var i oldtiden et knudepunkt i Lilleasien og lå på handelsruten mellem Rom og Orienten. Her kan du se de fantastiske ruiner af Artemistemplet, som i oldtiden blev regnet for at være et af verdens syv vidundere. Gå en tur i det enorme amfiteater, og nyd den velbevarede facade af det gamle Celsus-bibliotek. 

Escapeaway tilbyder et stort udvalgt af gode og billige hoteller på Kusadasikysten, herunder All Inclusive-hoteller, voksenhoteller og lejlighedshoteller. 

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Rejsemål på Kusadasikysten