Langtidsrejser til Tyrkiet

Kan du ikke bestemme dig for om du helst vil holde en ferie med afslapning på stranden, eller en ferie fyldt med nye indtryk og spændende seværdigheder? På en langtidsferie i Tyrkiet kan du få begge dele. Book din langtidsrejse til Tyrkiet med Escapeaway i dag!

Tyrkiet er med masser af soltimer og dejlige strande et oplagt valg, hvis du trænger til at få ladet batterierne op efter en lang dansk vinter, men Tyrkiet har dog meget mere at byde på end blot sol og strand. Placeringen mellem Europa og Asien betyder, at Tyrkiet har været under indflydelse af mange forskellige kulturer og civilisationer gennem tiden, hvilket i dag kommer til udtryk i en unik blanding af østlige og vestlige traditioner.

Hvis du ønsker dig muligheden for at opleve denne unikke kultur og de mange historiske seværdigheder, er en langtidsferie i Tyrkiet et oplagt valg. Så har du masser af tid til både at slappe af på stranden og til at fordybe dig i de seværdigheder, som interesserer dig mest. Hos Escapeaway ved vi hvor vigtigt hotellet er for en vellykket ferie - særligt på en langtidsferie - og vi har derfor håndplukket en række enestående hoteller og ferieboliger i Tyrkiet, som giver dig et perfekt udgangspunkt for en minderig rejse.

>> Læs også om langtidsferie i Istanbul her

Billigere på en langtidsferie

En langtidsferie i Tyrkiet er ikke blot en chance for at opleve mere, men også for at rejse billigt. Det skyldes at du ofte har gode muligheder for at opnå betydelige rabatter, når du bor tre eller flere uger på samme hotel. Hvis du ønsker det, kan en langtidsferie dog også være en chance for at bo på flere forskellige hoteller og på den måde få lejlighed til at opleve forskellige steder i Tyrkiet. Se alle Escapeaways rejser til Tyrkiet, eller kontakt os for yderligere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsrejse tilpasset dine ønsker.

>> Læs mere om langtidsrejser her
>> Læs også om fleksible pakkerejser til Tyrkiet her
 

>> Læs mere om langtidsrejser

Kort over Tyrkiet

Populære hoteller i Tyrkiet

Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Antalya
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Afstand til centrum: ca. 25 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Alanya
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Alanya
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)