Luksusferie Tyrkiet

Tyrkiet er fyldt med overraskelser, men er der noget, der er sikkert, så er det at her er varmt og tørt. I området omkring Bodrum i det vestlige Tyrkiet finder man en række spektakulære luksushoteller, hvor cremen af det tyrkiske jetset blandet sig med feriehungrende nordeuropæerer, som søger 'affordable luxury', hvor man får oplevelsen er en høj standard til en lav pris. Hos Escapeaway er vi eksperter i luksusferie i Tyrkiet, hvor du bor på særligt udvalgte luksushoteller. Herfra kan du spille på overdådige golfbaner, sejle i det lune øhav eller tage på smuttur til en hemmelig strand.

Prisnniveauet i Tyrkiet gør det muligt for de fleste at tage på en luksusrejse, hvor der er sørget for højt niveau på alle leder, lige fra maden over indretningen til udendørs faciliteter, som fx. et stort poolområde eller en toprestaurant med udsigt over vandet. En luksusferie i Tyrkiet er altså ikke en dyr oplevelse, som betyder at du skal leve af havregrød når du kommer hjem; her får du kvalitet for sparepengene og mulighed for masser af oplevelser for hele familien.

Luksushoteller i Tyrkiet

I Tyrkiet kolliderer to verdener: på den ene side Vesteuropa og på den anden side med 97 procent af området, Anatolien, den asiatiske del af Tyrkiet. Denne blanding er mest udtalt i hovedstaden Istanbul og gør storbyen ved Bosporus til et af de mest populære rejsemål for storbyferier. Den tyrkiske metropol, med sine omkring 10 millioner indbyggere, kan se tilbage på tre tusinde års historie med skiftende herskere og skiftende navne, fra Byzans over Konstantinopel til det relativt nye Istanbul fra 1931. Paladser og storslåede bygninger fra to kontinenter gør byen til et unikt syn, som altid imponerer nye besøgende. Alene synet af den "blå moske", med sine 30 kupler og udsøgte mosaikker, er imponerende.

Istanbul er fuld af seværdigheder og er som et stort museum, fyldt med en farverig befolkning og listige basarer, der giver mindelser om Arabien, hvor folk maser sig rundt, dufter til råvarer og gør dagens handler. I kunstner- og studenterdistriktet Ortaköy kan du finde hyggelige aktiviteter, lækker gademad, og elegante toprestauranter side om side. Med udgangspunkt i et af vores udvalgte luksushoteller kan du udforske denne skønne by til fods og med offentlig transport. Herefter kan du slappe af i en smuk pool eller i wellnessområdet, mens det venlige personale giver dig tips til det berømte natteliv i Istanbul.

>> Læs mere her om storbyferie i Istanbul

Badeferie i luksus

Og langs Middelhavet finder man nogle af Europas mest populære stranddestinationer med romantiske bugter, eksotiske småøer, turkisblå hav og de imponerende Taurusbjerge - dette er den tyrkiske riviera. Byen Bodrum betegnes gentagne gange som Tyrkiets svar på Sankt Tropez, selvom byen med de hvidkalkede huse mere minder om græske øer.

Sammenligningen med Sankt Tropez ligger lige for, fordi mange luksushoteller er skudt op her, og i havnen finder man altid et stort udvalg af uvurderlige lystyachter. Den centrale boulevard er pakket med luksusbutikker og nattelivet i Bodrum er legendarisk, ligesom de smukke solnedgange mellem Middelhavet og Asien. Fra terrasserne eller balkonerne på vores luksushoteller eller luksusvillaer kan du som oftest nyde dette fantastiske skue aften efter aften.

Luksusrejser til Tyrkiet kan bookes med afrejse fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Du rejser med rutefly til enten ludthavnen i Istanbul, eller til Milas-Bodrum lufthavn og har du lejet en bil gennem Escapeaway er du hurtigt på vej mod en uforglemmelig ferie, hvor du selv bestemmer tempoet. God tur!

>> Læs også om luksusrejser til Cypern
>> Her kan du booke en billig pakkerejse til Tyrkiet

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Tyrkiet

Populære hoteller i Tyrkiet

Tyrkiet, Istanbul
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Belek
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Den Tyrkiske Sydkyst, Belek
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)