Rejser til Berlin

"Ich bin ein Berliner" lyder det velkendte citat fra præsident J.F. Kennedy, og ordene lever fortsat videre i mange af os - særligt når man befinder sig i Tysklands pulserende hovedstad. Og ja, Berlin er en pulserende by, der er fuld af spændende seværdigheder, skønt natteliv og uanede mængder af restauranter, der favner bredt. Nu kan du rejse til Berlin med Escapeaway og bo på unikke og charmerende hoteller i centrum af Berlin.

En trendy by med en spirituel ånd

Berlin er en yderst populær by, og det er ikke svært at forstå hvorfor. For det første er det nemt, hurtigt og billigt at rejse til Berlin, og komme rundt i byen - for det andet er her noget for enhver smag. Det er en by, hvor du nemt kan kombinere en rolig dag med kultur, da der findes så mange interessante steder. Livet i Berlin er ukompliceret og atmosfæren er afslappet på trods af, at du befinder dig i en storby - det er altså ikke underligt at folk bliver ved med at vende tilbage. 

Mange gode restauranter og hyggelige barer

Selv de mest kræsne mennesker kan finde en favorit eller to i Berlin. Her kan du finde alt, hvad du behøver, og her er ikke langt fra den ene verdensdel til den anden i køkkenerne. Når det kommer til prisen, er der stor variation, og du behøver slet ikke at vælge de dyreste restauranter for at få en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme. På Oranienstrasse finder du et hav af caféer, og i bydelen Kreuzberg kan du afprøve det tyrkiske køkken. De finere restauranter ligger omkring Kürfurstendamm og torvet Savignyplatz. Traditionelle barer (såkaldte biergarten) findes der også mange af. Ydermere skal du heller ikke lede længe for at finde et moderne sted, der serverer lækre cocktails. Uanset hvad du leder efter af mad og drikke, vil du nok kunne finde det på en ferie i Berlin. 

Når shopping-genet tager over

I Berlin er der mange mærkebutikker, secondhandbutikker og gallerier - specielt i Charlottenburg og langs boulevarden Kürfurstendamm. Ved Alexanderplatz ligger Alexa, et shopping-center med omkring 180 butikker. Vil du have lidt mere for pengene kan du tage til Tauentzienstrasse eller Hackescher Markt, der er de studerendes favoritsted at shoppe. Også på Friedrichstrasse er der shoppingmuligheder, ligesom der er ved Schlossstrasse. Glem heller ikke byens loppemarked, der afholdes hver søndag. Mauerpark er det største og mest kendte loppemarked, men der er flere at vælge mellem.

Velkommen til Escapeaway' rejser til Berlin, en by for alle!

Venlig hilsen 

Marie

>> Læs også om storbyferie i Berlin
>> Sådan booker du en pakkerejse med Escapeaway

Hoteller i Berlin

Populært i Berlin

Tyskland, Berlin
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Tyskland, Berlin
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Afstand til centrum: ca. 700 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tyskland, Berlin
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi