Weekendrejser til Berlin

Berlin er den optimale by til en weekendrejse. Med sin beliggenhed i Nordtyskland ankommer du hurtigt til landets hovedstad, og efter den korte flyrejse venter byens fornøjelser lige rundt om hjørnet. Den dynamiske og levende storby blander fortid og nutid med alle dens forskellige udbud. Her kan du starte dagen på et kunstmuseum og afslutte den ved solopgang på en af byens mange natklubber. Berlin har noget at tilbyde alle aldersgrupper. Velkommen til Berlin på en weekendrejse med Escapeaway.

Seværdighederne står på rad og række

Når man tænker på Berlins lange historie, er det ikke sært, at byen er som et stort museum, hvor seværdighederne står på rad og række og venter på dig. Rester fra Berlinmuren kan ses forskellige steder i byen, og ved Checkpoint Charlie, som dengang var en af de få overgange mellem Vest- og Østtyskland kan du få mere at vide om Berlinmurens historie. Ved Pariser Platz finder du Brandenburger Tor, byporten, som er blevet et symbol for Berlin. Gå heller ikke glip af et besøg ved Mindesmærket for alle de jøder, der blev myrdet under anden verdenskrig. En frygtelig, men også vigtig påmindelse om vores historie. Vil du vide mere om Berlins mørke historie, kan du besøge museet Typographie des Terrors, som ligger der, hvor det tidligere Gestapo- og SS-hovedkvarter lå.

Et uendeligt udbud af restauranter og fornøjelser

I Berlin er der over 7000 pubber, så det er ikke noget problem at finde et sted om aftenen. Her kan du naturligvis smage på landets typiske retter, som f.eks. karrypølser og flæskelage med surkål, og hvis den tyske mad ikke falder i din smag, skal du ikke være bekymret. Den internationale stemning, der råder i Berlin, afspejles også i restauranternes køkkener, og her kan du slå dig ned på Michelin spisesteder, i industrilokaler og på trendy cafeer - alle har de hentet inspiration fra alle verdenshjørner.

Er du en natteravn og glad for dans og musik, tilbyder Berlin en af Europas bedste klubscener. Barer, klubber og diskoteker er ofte åbne døgnet rundt, og vil du opleve det natteliv, som har gjort Berlin så kendt, skal du tage til Berghain - byen, der har den i særklasse mest kendte klub inde i et gammelt kraftværk.

Berlin har naturligvis også tilbud til dig, som gerne vil tage det lidt mere med ro. Der er mange teatre og liveoptrædener, og byen er også vært for mange festivaler i løbet af året, så du vil med garanti finde noget, som falder i din og dine rejsevenners smag.

Bestil din weekendrejse til Berlin med fly og hotel inkluderet i prisen

På Escapeaway har vi gjort det nemt at bestille en weekendrejse til Berlin. Vi er eksperter i at sammensætte fordelagtige pakkerejser til nettets laveste priser, hvor både fly og hotel er inkluderet. Vores rejser foregår med rutefly, som giver større fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed. Du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Benyt søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Berlin helt efter eget ønske. Vi ønsker dig en dejlig weekendrejse til Berlin fyldt med gode oplevelser.

>> Læs også om weekendrejser til Prag her
>> Læs også om weekendrejser til London her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Berlin

Populære hoteller i Berlin

Tyskland, Berlin
8,6
Meget godt
4214 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tyskland, Berlin
8,9
Meget godt
2146 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tyskland, Berlin
9,0
Fabelagtigt
2392 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Internetadgang/Wi-Fi