Hideaways og boutique-hoteller i Tyskland

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Tyskland lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Tyskland når ferien skal have et ekstra krydderi.

Siden genforeningen er Tyskland blevet en stadig mere populær turistdestination, hvor for eksempel Berlin de senere år med rette har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Hvad enten du rejser til hovedstaden eller til et af det store lands mange andre spændende rejsemål, vil du opdage, at godt nok er Tyskland ude i verden kendt for grundighed og effektivitet, men det er i lige så høj grad Gemütlichkeit og en overraskende stor regional variation, som kendetegner landet.

Betagende landskaber og kulturel mangfoldighed

Rejser du til Tyskland, kan du i løbet af én og samme ferie opleve moderne, pulserende storbyer som Berlin, Hamburg, Köln og München, men også bindingsværksidyl i mindre, hyggelige middelalderbyer som Lübeck, Rothenburg og Baden-Baden. Ligeledes kan du glæde dig til at udforske en utrolig alsidig natur, der spænder lige fra vadehavslandskaberne i nordøst til de høje alper i syd. Tyskland har 16 nationalparker, 104 naturparker og 15 biosfærereservater, som bare venter på at blive udforsket. Du skal heller ikke rejse ret langt i Tyskland, før du opdager, at her kulturelt er meget mere at komme efter end blot øl og lederhosen. Det er dog ikke desto mindre værd at rejse hertil alene for at opleve nogle af de talrige traditionelle karneval, vin- eller oktoberfester.

Er det en aktiv ferie, du søger, er Tyskland med tusindvis af kilometers vandre- og cykelstier et ideelt rejsemål. Det samme gælder om vinteren, hvor du følge tyskerne op på pisterne i det sydlige Tyskland og Harzen, som er kendt for at være gode skiområder for familier.  Dertil kommer naturligvis, at du hele året har rig mulighed for at kombinere de aktive udfoldelser med dejligt afslappende kurbade og wellness-behandlinger i de mere end 350 anerkendte kurbade og kurbyer, der er jævnt fordelt rundt om i landet. Hvad enten du fragter dig rundt ved egen kraft eller for eksempel tager på en bilferie langs en af de mange temaruter, vil du også kunne opleve den regionale variation afspejle sig kulinarisk.

Fordyber du dig i det regionale tyske køkken, finder du både retter lavet på gamle opskrifter nedarvet gennem generationer, og retter med tydelige påvirkninger fra nabolandene. Til den gode mad kan det anbefales at prøve en vin fra et af Tysklands 13 vinområder eller en øl fra et af de mere end 1300 bryggerier. Har du en sød tand, er det oplagt at rejse til Tyskland i december for at opleve de hyggelige julemarkeder, hvor der fra utallige små boder og stande på torve og pladser sælges glühwein og andre velsmagende vintre-lækkerier til lyden af julemusik.

 Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Tyskland være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Hideaways i Tyskland

 • Hamburg
  3 hoteller
  Hamborg er et fantastisk sted at holde storbyferie, hvad enten du rejser med familien, venner eller som par. Her venter dig masser af spændende butikker, historiske seværdigheder, et rigt kulturliv, og ikke mindst en perlerække af gode restauranter.
 • Berlin
  2 hoteller
  Berlin er et væld af oplevelser, der venter på dig: Her er storslået arkitektur, dramatisk historie, bevægende kunst, et verdensberømt natteliv og restauranter i topklasse. Berlin er en kulturhovedstad, der byder dig indenfor og forfører dig.
 • Lübeck
  2 hoteller
  Der venter dig ægte middelalderstemning og et væld af kulturhistoriske seværdigheder i Lübeck. Den gamle hansestad er især kendt for sine flotte julemarkeder, men har også meget at byde på resten af året. Gå på opdagelse i de smalle gader og ... lad dig overraske. Læs mere
 • Flensburg
  1 hotel
  Den gamle købstad Flensburg ligger smukt i bunden af fjorden af samme navn. Sydslesvigs "hovedstad" er stadig kendt for sit rige handelsliv, men en rejse til denne by lige på den anden side af grænsen er også en chance for at udforske smukke ... historiske bydele. Læs mere
 • Heikendorf
  1 hotel
  Heikendorf er en af de mest idylliske feriebyer ved Kielerfjorden, hvor skov, hav og strand går op i en højere enhed. Byen som tidligere var en kunstnerkoloni har udover et anerkendt kunstmuseum mange andre kulturtilbud, som garanterer en oplevelsesrig ... ferie. Læs mere
 • Kiel
  1 hotel
  Kiel har en lang og stolt søfartshistorie, og der er stadig masser af liv nede omkring byens havn. Bevæger du dig længere op i gaderne, vil du også opdage at Schleswig-Holsteins hovedstad har formået at kombinere de maritime traditioner med moderne byliv.