Hideaways og boutique-hoteller i Tyskland

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Tyskland lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Tyskland når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Tyskland være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Hideaways i Tyskland

 • Gæstebedømmelser 9,4
  Berlin
  3 hoteller
  Berlin er et væld af oplevelser, der venter på dig: Her er storslået arkitektur, dramatisk historie, kunst, et heftigt natteliv og restauranter i topklasse. Berlin er en by, der forfører dig.
 • Hamburg
  3 hoteller
  Hamborg er et fantastisk sted at holde storbyferie, hvad enten du rejser med familien, venner eller som par. Her venter dig masser af spændende butikker, historiske seværdigheder, et rigt kulturliv, og ikke mindst en perlerække af gode restauranter.
 • Lübeck
  2 hoteller
  Der venter dig ægte middelalderstemning og et væld af kulturhistoriske seværdigheder i Lübeck. Den gamle hansestad er især kendt for sine flotte julemarkeder, men har også meget at byde på resten af året. Gå på opdagelse i de smalle gader og ... lad dig overraske. Læs mere
 • Flensburg
  1 hotel
  Den gamle købstad Flensburg ligger smukt i bunden af fjorden af samme navn. Sydslesvigs "hovedstad" er stadig kendt for sit rige handelsliv, men en rejse til denne by lige på den anden side af grænsen er også en chance for at udforske smukke ... historiske bydele. Læs mere
 • Kiel
  1 hotel
  Kiel har en lang og stolt søfartshistorie, og der er stadig masser af liv nede omkring byens havn. Bevæger du dig længere op i gaderne, vil du også opdage at Schleswig-Holsteins hovedstad har formået at kombinere de maritime traditioner med moderne byliv.
 • Sylt
  1 hotel
  Sylt er ikke stor, men øen har alligevel noget for både par, familier, ældre og unge. En stor del af øen består af uendelige strande, men byder også på et dusin skønne landsbyer. Her vidner kvaliteten af butikker og ferieboliger om øens lidt ... eksklusive præg. Læs mere