Boutique Hotel Villa Monika

Officiel kategori

Vores vurdering

9,5
Fabelagtigt
640 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hvis du leder efter et lille og hyggeligt hotel, der ligger i gåafstand til en dejlig strand, så kan Boutique Hotel Villa Monika være et godt valg. Og det er ikke kun havet, du har tæt på, for der ligger også indkøbsmuligheder, bager, caféer, barer og restauranter i gåafstand fra hotellet. 

Øen Sild er en hyggelig ferieø, der både byder på grønne områder, hyggelige landsbyer og dejlige strandpromenader. Især er stranden og havet ofte et trækplaster på en ferie, og hvis du har det på samme måde, så er Boutique Hotel Villa Monika måske noget for dig. Her er du nemlig nede på Brandenburger-stranden efter kun et par minutters gåtur. Hvis du foretrækker vandlandet Sylter Welle, så bor du ca. 10 minutters gang herfra.   

Skønt og roligt hotel

Boutique Hotel Villa Monika ligger i en bygning fra 1893, og i 2018 blev huset renoveret. Da hotellet kun har i alt 10 værelser, suiter og en lejlighed, så er her en vis ro, og derfor henvender hotellet sig også mest til voksne. Børn er dog selvfølgelig også velkomne. Hotellet har en lille reception, hvor du kan få gode anbefalinger til øens seværdigheder mm. 

Derfor skal du vælge Boutique Hotel Villa Monika

 • Du ønsker at bo på et mindre hotel
 • Tæt på stranden
 • Beliggenheden nær restauranter og caféer
 • De hyggelige værelser
 • ... med mulighed for at booke et med balkon/terrasse

Godt at vide om Boutique Hotel Villa Monika

Her er ingen morgenmadsrestaurant. Morgenmaden serveres derfor på et hotel, der ligger et par 100 meter fra Boutique Hotel Villa Monika. Receptionen er åben alle dage mellem 08:00-18:00. Du skal kontakte hotellet mindst 24 timer inden ankomst for at arrangere din check-ind. Du kan medbringe hund på forespørgsel og mod gebyr. Parkering er på gaden. Strygefaciliteter kan lånes på forespørgsel. 

Derfor skal du vælge Boutique Hotel Villa Monika

 • Nærmeste lufthavn: 264 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Hamborg Lufthavn: ca. 264 km (4h 30m)

Boutique Hotel Villa Monika har i alt 9 værelser og suiter. Alle med faciliteter som Wi-Fi, smart-TV, safetyboks og kaffe/te faciliteter. Badeværelserne har brudebad og hårtørrer. Værelserne har også et opholdsområde (nogle med sovesofa) og mørklægningsgardiner. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Boutique Hotel Villa Monika. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Strand under 1½ km væk
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

JohanN-MölleR-Straße 32
25980 Westerland

Koordinater

Latitude: 54.9125
Longitude: 8.3045

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere