Udflugter og ture

De fleste som rejser med Escapeaway vil i løbet af ferien vil gerne opleve lokale seværdigheder, og vi har derfor samlet informationer om udflugter under de forskellige rejsemål så du kan få inspiration til oplevelser på din rejse.

Ønsker du at bestille en udflugt eller tur hjemmefra har vil indgået et samarbejde med Viator, så er blandt verdens største formidler af udflugter med eller uden lokal guide.

Typer af udflugter

Du finder mange forskellige typer af udflugter og ture i programmet, alt efter hvilke rejsemål du skal rejse til. Her er nogle eksempler:

  • City pas, med gratis adgang til transport og seværdigheder.
  • Byrundtur enten i en gruppe eller med privat guide
  • Heldagsudflugter til kendte seværdigheder
  • Hilikopter flyvning over storbyer m.v.
  • Udflugter med båd eller sejlskib
  • "spring køen over" - billetter til kendte seværdigheder

Mere information om rejsemål

Under hvert rejsemål kan du læse om forslag til udflugter og seværdigheder, men jeg vil også anbefale dig at kigge forbi vores blog hvor vi skriver om egne oplevelser og udflugter. her finder du også forslag til udflugter hvis du har bestilt lejebil til din rejse.

Vælger du at bestille en udflugt igennem Viator, så skal jeg for god ordens skyld informere om at Hideawyas ikke kan stilles ansvarlig for udflugtens kvalitet. Vi henviser udelukkende til Viator som en service til dig som ønsker at bestille udflugter inden afrejse.

Du kan bestille billige udflugter med eller uden lokal guide på de fleste rejsemål online.

Bedre rejse med en dansk guide

I mange lande arbejder flere danskere som guider og lokal guide, og du kan booke en dansk guide direkte og lave din private udflugt eller få hjælp til at arrangere hele rejsen. Forskellen på en guide og en lokal guide er at en lokal guider er uddannet og har tilladelse til at guide på f.eks. seværdigheder som Alhambra i Spanien og i Peters kirken i Rom. En lokal guide hedder også en Autoriseret guide, og det kan være en god ide at bestille en guide en af de første dage hvis du f.eks. rejser på storbyferie, så kan du lære byen at kende, og få gode råd og tip til byens bedste seværdigheder, spisesteder og meget mere. Efter en dag med en lokalkendt dansk guide er du godt rustet til oplevelser på egen hånd.

Du kan også bestille udflugter til seværdigheder over hele verden med guider der taler dansk, engelsk, tysk og andre sprog. Læs mere om udflugter og seværdigheder.

Danske guider i Italien

Anne Mette Rosendahl Ariani, er autoriseret guide i Firenze, men guider også i andre byer og områder i Toscana. Du kan læse mere om Anne Mette Rosendahl Ariani på hjemmesiden Firenzeguide. Her finder du også flere informationer om hvilke udflugter der tilbydes med dansk guide.

Anne Sofie Molter bor også Firenze i Toscana og er ligesom Anne Mette autoriseret guide og har dermed tilladelse til at guide i alle de store seværdigheder i Firenze.

Læs mere om rejser til Italien med Escapeaway