Rejser til USA

At beskrive USA som ét samlet rejsemål er næsten umuligt. ’Guds eget land’ er så enormt stort og rummer så meget variation i både landskab og kultur, at du kan rejse hertil år efter år og alligevel opleve noget nyt hver gang. En rejse til USA kan således bestå af alt fra en storbyferie blandt skyskraberne i altid levende New York City til et roadtrip fyldt med naturoplevelser i storslåede nationalparker som Yellowstone og Yosemite. For den eventyrlystne er mulighederne med andre ord uendelige. Længes du blot efter en afslappende strandferie under den varme sol, er der dog også rig mulighed for det i for eksempel Florida, det sydlige Californien eller på Hawaii.

Mulighedernes land

Det gamle ordsprog om, at USA er "Mulighedernes land" (Land of Opportunities), hvor enhver er sin egen lykkes smed, gælder også for rejser. Stort set uanset hvilken form for ferieoplevelser du har i tankerne, kan du finde det i USA. Den landskabs- og naturmæssige variation, der strækker sig over alt fra tropiske palmestrande og tørre ørkener til snedækkede bjerg og dybe redwood-skove, matches kulturelt af både pulserende, moderne storbyer og små, søvnige  western-byer.

Samtidig er USA et rejsemål, der af god grund tiltrækker alle typer rejsende. Rejser du med børn, er Floridas store forlystelsesparker og dejlige strande for eksempel et oplagt rejsemål, mens New Orleans med sit berømte musikliv og unikke gastronomi er perfekt til en festlig livsnyderferie for par.

Du kan uden problemer afsætte en hel ferie til at udforske de mange attraktioner og seværdigheder i for eksempel New York eller Florida. Vil du opleve mere af det store land i løbet af én ferie, kan det anbefales at leje en bil og tage på et roadtrip gennem flere stater. Det er for eksempel en oplagt mulighed for både at besøge Californiens charmerende kystbyer og nogle af de imponerende nationalparker længere inde i landet. Vil du nemt omkring i løbet af din ferie er en lejebil i det fleste tilfælde den bedste løsning. Den offentlige transport er ikke nær så fintmasket, som vi er vant til herhjemme. Til gengæld er det nemt at være billist i USA, hvor vejene er gode og benzinpriserne lave.

Oplev det ægte USA

Fordi nyere amerikansk kultur har bredt sig til store dele af verden, ikke mindst i form af film, musik og tv, har mange af os en forestilling om, at der ikke er nævneværdig forskel på amerikansk og europæisk kultur. Det er dog langtfra altid tilfældet, og på din rejse til USA vil du næsten med garanti flere gange blive overrasket over nogle af de traditioner og kulturelle særheder, du møder. Netop fordi amerikanerne er et så imødekommende og gæstfrit folkefærd, der er oprigtigt er interesseret i at møde nye mennesker, har du gode chance for at opleve dette.

Storbyer som New York City, Chicago, Boston, Los Angeles og San Francisco fylder meget i vores forestilling om livet i USA. Det er da også disse metropoler, som er drivkraften i det amerikanske samfund både økonomisk og kulturelt. Men selvom landdistrikterne kun rummer omkring 20 procent af landets befolkning, udgør de størstedelen af USA rent geografisk og har også meget at byde på for dig, der vil opleve det "ægte" USA. Det er her en lejebil for alvor kommer til sin ret, da du så har friheden til at tage på opdagelse blandt de mange spændende byer og seværdigheder, der ligger lidt fra alfarvej.

Rejsemål i USA

 • Fort Lauderdale
  20 hoteller
  I Fort Lauderdale kan du slappe af på en af Floridas bedste strande, tage på romantiske kanalrundfarter, shoppe billige mærkevarer og nyde et mangfoldigt restaurantliv. Samtidig har du på en rejse til Fort Lauderdale en perlerække af Floridas ... mest berømte seværdigheder inden for din rækkevidde. Læs mere
 • Miami
  42 hoteller
  De fleste af os forbinder især Miami med pastelfarvede art deco-bygninger og lange palmestrande, men Floridas næststørste by er også en spændende kulturel smeltedigel. Det kan du opleve på byens mange gode restauranter og i det farverige natteliv.
 • New York
  1 hotel
  New York er et af den slags rejsemål, som alle bør opleve mindst én gang i livet. The Big Apple er USA's kosmopolitiske, pulserende hjerte, hvor du kan gå på opdagelse blandt et væld af verdensberømte seværdigheder lige fra tårnhøje skyskrabere ... til spændende museer. Læs mere
 • Orlando
  11 hoteller
  Orlando er verdenscentrum for forlystelses- og temaparker. Her kan du og familien nemt bruge hele ferien på sjov i Walt Disney World, Universal Orlando og mange andre temaparker. Orlando er samtidig et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig ... rejse rundt i resten af Florida. Læs mere

Populært i USA

USA, Miami
 • Nærmeste lufthavn: 18 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
USA, Miami
 • Nærmeste lufthavn: 17 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
USA, Miami
 • Nærmeste lufthavn: 16 km
 • Nærmeste strand: ca. 800 m
 • Pool