Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er på grund af sine mange kanaler, omkring 165 miles i alt, kendt som "Amerikas Venedig." Lige som i den italienske kanaby kan du i Fort Lauderdale sejle på mange af kanalerne i romantiske gondoler eller turbåde og vandtaxier. En guidet tur med en af disse faktisk den bedste måde at udforske byen. Fra vandsiden kan du nemtlig se sider af byen, som ellers kan være svært tilgængelig fra land. Det gælder for eksempel de store rigmandspalæer, der vidner om, at det bestemt ikke længere kun er fattige studerende på Spring Break, som rejser til Fort Lauderdale for at nyde det solrige klima og de uendeligt lange sandstrande.

Ligesom det kan siges om resten af Florida, er Fort Lauderdale et rejsemål, som tiltrækker alle former for turister. Den livlige Spring Break-kultur toppede i 1980'erne og selvom byen stadig byder på et godt natteliv, har den nu til dags fået en mere tilbagelænet sofistikeret atmosfære, der gør den til et lige så godt rejsemål for par og børnefamilier, som for festglade studerende.

Strand, shopping og kulinariske oplevelser

Den lange og brede strand, en af de bedste i Florida, er naturligvis hovedattraktionen i Fort Lauderdale, men der er meget andet at tage sig til her end at dase på stranden. Der er for eksempel lige så meget liv oppe på den populære strandpromenade og langs med Las Olas Boulevard ind mod downtown, hvor der ligger stribevis af hyggelige caféer, restauranter, gallerier og spændende små butikker. Det sydlige Florida og især Fort Lauderdale er kendt for at være et shopping-paradis, hvor du udover de små specialbutikker også kan gå på jagt efter gode tilbud i talrige store shoppingcentre som for eksempel det gigantiske Sawgrass Mills med mere end 350 mærkevarebutikker.

Lige så mangfoldigt forretningslivet er i Fort Lauderdale, er udvalget af gode restauranter. Særligt nede ved strandpromenaden og Las Olas Boulevard skal du ikke gå mange meter for at studere forskellige menukort. Derudover findes der mange hyggelige restauranter, som ligger helt ned til kanalerne. Byens beliggenhed lige ved havet taget i betragtning er det naturligvis oplagt, at du skal prøve nogle af de gode fiskerestauranter. Udvalget af retter er dog stort, så her findes noget for enhver smag. Næsten uanset hvad din hovedret består af, bør du til dessert prøve den berømte Key Lime Pie.

Aktiviteter og udflugter

Trænger du efter et par af de lækre limetærte med creme og flødeskum til at brænde lidt energi af, kan du gøre som mange af de lokale og løbe eller cykle en tur langs stranden om morgenen inden solen for alvor får magt. Derudover er der rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport ligesom golf og dykning også er meget populært på disse kanter.

Selvom du således har alt, hvad du behøver for at få en vellykket og afslappende ferie lige i og omkring Fort Lauderdale, vil det være en skam ikke også at udforske nogle af de mange spændende udflugtsmål inden for rækkevidde af byen. Miami ligger for eksempe mindre end en times kørsel længere nede ad kysten og den berømte Everglades Nationalpark er også et oplagt mål for en dagsudflugt.

Rejser til USA

Læs mere om USA og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til USA her

Hoteller i Fort Lauderdale

Populært i Fort Lauderdale

USA, Fort Lauderdale
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool
USA, Fort Lauderdale
  • Nærmeste lufthavn: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool
USA, Fort Lauderdale
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool