Luksusferie New York

New York er intet mindre end ’fantastic’. Der er sagt og skrevet meget i årenes løb om både de gode og dårlige sider ved 'The Big Apple', men byen, der aldrig sover, har gennem de sidste 30 år ændret sig fra at være en rede for kriminalitet, til at være 'Verdens hovedstad' (med typisk amerikansk underspillethed). Det er byen, der har alt - og lidt til, og det kan derfor være ret så nemt at blive væk og fare vild i storbyens mange muligheder og tilbud.

Med Escapeaway kan du tage på luksusferie til New York og bo på en række håndplukkede luksushoteller, hvor kvaliteten og servicen måske kun overgås af de centrale placeringer, som giver dig nem adgang til alverdens oplevelser. Tag afsted, når du har lyst og lad Escapeaway hjælpe dig med at skræddersy den helt rigtige luksusferie til dig og dem, du holder af.

New York er et skønt miks af store kulturelle oplevelser, der er så mange ting at se og lave i denne by, som består af fem bydele, at det næsten er svært at vide, hvor man skal begynde. Den centrale ø Manhattan er dog et godt udgangspunkt, og her kan du udforske loppemarkeder, spise en rigtig New Yorker burger og beundre nogle af landets mest imponerende bygninger. Attraktioner som Empire State Building Observatory eller Top of the Rock leverer betagende udsigt over byens skyline i svimlende højder. Når du er sikkert tilbage nede på jorden, byder New York City's store parker på en vidunderlig følelse af ro.

Syng gospel i Harlem, spis morgenmad i Williamsburg, bliv væk i Chinatown og nyd en portion pasta i Little Italy – muligheder er mange, så let’s get going!

På din luksusrejse til New York bor du på luksushoteller der er håndplukket specielt til Escapeaway luksusrejser. Glæd dig til en uforglemmelig luksusferie til New York og god tur.

Med Escapeaway finder du luksusrejser til New York fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til JFK eller Newark lufthavn. Fra lufthavnen kan man tage en Yellow Cab (taxa) ind til byen, eller tage med toget og 'lande' i Penn Station eller Gran Central Terminal, som er en oplevelse i sig selv.

>> Læs også om rejser til USA med Escapeaway
>> Læs også om storbyferie i New York

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over New York