Rejser til Vietnam

Når du rejser til Vietnam kan du ikke undgå at blive fascineret af dette smukke land. Hovedstaden Hanoi blev grundlagt i år 1010 og det er her at den vietnamesiske konge bor. Hanoi er stolt af sin kejserlige historie og dette vil man kunne se i hele byen.

Vietnam er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med os. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for billige rejser til Vietnam, samt f.eks. Bali i Indonesien.

>> Læs også om rejser til Thailand her

Det vietnamesiske folk

Når du rejser til Vietnam vil du blive mødt af et utroligt venligt folkefærd, som vil gøre alt for at du skal have det godt. Gaderne er fyldte med gadesælgere og der er tusindevis af motorcykler som farer frem og tilbage. Tager du ud fra storbyen vil du kunne opleve den storslåede natur, som er noget for sig selv.

Vietnams befolkning på 85 millioner består nu til dags af 54 forskellige etniske grupper, hvor Kinh (Viet) folket udgør næsten 90 % af befolkningen, mens de resternes 53 etniske grupper udgør de sidste 10 %. Mere end 70 % af Vietnams befolkning er enten buddhister eller stærkt influeret af budstiske traditioner.

Seværdigheder

I Vietnam trækker hovedstaden Hanoi mange besøgende med dens museer og andre attraktioner, men der er også storslåede natur i det nordlige Vietnam, specielt de smukke landskaber i Ha Long-bugten er berømte.

Resten af Vietnam har også mange seværdigheder at byde sine besøgende. Tre fjerdedele af Vietnam udgøres af bjerge og bakker, men har også fine strande f.eks. ved byen Nha Trang og Hai Phong City.

Kulturelt byder Vietnam på templer, markedspladser , festivaller og ikke mindst oplevelsen af og mødet med det venlige vietnamesiske folk.

Turistinformation

På det lokale turistkontors hjemmeside kan du finde meget mere information om landet og få gode tips og råd til din rejse.

Hoteller i Vietnam